dnes je 5.10.2022

Ochrana osobních údajů v souvislosti se zákonem o registru smluv

27.7.2016, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

Opakovaná žádost o souhlas se zpracováním osobních údajů

18.7.2018, Zdroj: Úřad pro ochranu osobních údajů (http://www.uoou.cz/)

Změny v ochraně osobních údajů podle GDPRGarance

15.5.2017, Mgr. Veronika Skřejpková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzor - Smlouva o zpracování osobních údajůGarance

19.6.2021, Mgr. Tomáš Vavro, Zdroj: Verlag Dashöfer

Porušení zákona o ochraně osobních údajůGarance

26.1.2017, Mgr. Milan Vaňkát, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nařízení ePrivacyGarance

30.8.2017, JUDr. Dušan Srp, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ochrana osobních údajůGarance

13.10.2016, Mgr. Milan Vaňkát, Zdroj: Verlag Dashöfer

Právo zaměstnavatele kontrolovat zaměstnanceGarance

16.9.2016, Mgr. Jan Horecký, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinné testování zaměstnanců na covid-19Archiv

11.1.2022, Mgr. Mgr. Radana Burešová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Ochrana pověsti právnické osobyGarance

21.11.2020, JUDr. Alena Pokorná Malachová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní práva nemajetkové povahyGarance

1.1.2021, JUDr. Dita Komárková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Automobil v podnikáníGarance

23.8.2022, Ing. Zdeněk Morávek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákonné zastoupení a opatrovnictví, prokuraGarance

25.8.2017, Mgr. Klára Svobodová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vznik funkce jednateleGarance

1.1.2021, JUDr. Dita Komárková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnosti jednatele při řízení společnostiGarance

12.11.2020, JUDr. Dita Komárková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Kontrola z finančního úřadu a její právaGarance

16.10.2018, Ing. Zdeněk Morávek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Automobil a daňové odpisyGarance

28.1.2022, Ing. Zdeněk Morávek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Právní úprava změn v rámci pracovního poměruGarance

10.4.2019, JUDr. Jan Horecký, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Postavení jednatele jako statutárního orgánuGarance

23.10.2020, JUDr. Alena Pokorná Malachová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pacht - obecněGarance

29.6.2019, Mgr. Pavla Krejčí, Zdroj: Verlag Dashöfer

Užití cizího dílaGarance

4.5.2015, Mgr. Milan Vaňkát, Zdroj: Verlag Dashöfer

Sídlo společnostiGarance

30.10.2020, JUDr. Dita Komárková, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přehled změn právních předpisů od roku 2022Garance

31.1.2022, Ing. Zdeněk Morávek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přehled změn právních předpisů od roku 2022Garance

11.1.2022, Ing. Zdeněk Morávek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...